Ted Bruinsma

Ted Bruinsma

Marketingmedewerker

 

Werken bij Houtbouw ’t Zand, wat houdt dat in? Om jullie een indruk te geven, gaan we het bedrijf rond en laten we onze medewerkers aan het woord. Dit keer is het Delvin Verschoor. Hij wilde graag op de bouwplaats aan de slag maar dat liep anders. Delvin maakt er het allerbeste van en is een voorbeeld voor ons allemaal!

“Ik ben Delvin Verschoor. Na vmbo kader op Scholen aan Zee te
hebben afgerond ben ik mbo niveau 2, 3 en 4 gaan volgen via ESPEQ en ROC Kop van Noord- Holland. Vrij recent kreeg ik botkanker en moest een deel van mijn been worden geamputeerd. Werken op de bouwplaats moest ik uit mijn hoofd zetten. Maar mij krijgen ze niet uit de techniek. Via ESPEQ Opleidingsbedrijven ben ik bij Houtbouw ‘t Zand geplaatst. Nu ben ik hier aangenomen als machinaal houtbewerker. Ik ben verantwoordelijk voor de werkzaamheden met verschillende houtbewerkingsmachines. Ik voer in wat er geproduceerd moet worden, grijp in wanneer er iets misgaat en werk details met de hand bij. Mooi werk om te doen. Je bent de hele dag actief, je hebt een duidelijke taak en het is gezellig. Je moet ook een beetje stevig in je schoenen staan en gevoel voor humor hebben. Collega’s nemen je weleens in de maling, maar ik pak ze gewoon terug.

Mij krijgen ze niet uit de techniek

Het is hard werken. Dat is best even schakelen als je net van school komt. Het is belangrijk dat de werkgever je de tijd geeft en er met je over praat. Bij Houtbouw ‘t Zand gaan ze daar goed mee om. Komende tijd krijg ik steeds meer taken want ik wil nog een hoop leren. Ik kan oprecht zeggen dat ik het erg naar mijn zin heb en dit de komende jaren wil blijven doen.”

Dit interview is eerder verschenen in de Coaching en Techniek agenda van Scholen aan Zee.

Wil jij ook aan de slag bij Houtbouw ‘t Zand? Bekijk onze vacatures.
Een bouwgerelateerde opleiding volgen? Kijk eens bij Espeq.

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.