Over ons

Houtbouw ’t Zand is een productiebedrijf dat alles in huis heeft om prefab houtskeletbouw- elementen van de tekenkamer tot en met het plaatsen op de bouw te realiseren. Het team van ruim 80 medewerkers werkt dagelijks aan de uiteenlopende projecten van betrekkelijk eenvoudige seriematige woningbouw tot en met uitdagende zeer complexe gebouwen. Bijna alles is mogelijk met hout en dat weten de opdrachtgevers, aannemers en architecten goed te benutten.

Zowel de verkopers en calculatoren die de offerte aanvragen behandelen als de CAD-tekenaars en werkvoorbereiders die met de opdrachten aan de slag gaan kunnen te allen tijden terugvallen op de kennis van de constructeur en de ervaren bouwkundigen binnen het bedrijf. Zij dragen hun kennis graag over en denken mee met innovatieve en vooruitstrevende productietechnieken en de toepassing van nieuwe materialen. De projectleiders zijn de spin in het web, zij houden vanaf de opdracht tot en met de realisatie op de bouwplaats het project onder hun hoede en zijn het aanspreekpunt voor de klant en alle betrokken partijen binnen en buiten het bedrijf. De planners, inkopers en logistiekmedewerkers zorgen er voor dat alle projecten en materialen gestroomlijnd en op tijd binnen komen en door de zagerij en assemblageafdelingen gaan met een daar op afgestemde personele bezetting zowel in de fabriek als op de bouwplaatsen.

De houtskeletbouwelementen worden geheel onder gecontroleerde omstandigheden in de fabriek in ’t Zand geproduceerd en vanuit het distributiecentrum op afroep naar de bouwplaatsen in het hele land gebracht. De bouwmontagemedewerkers kunnen dan snel en vakkundig de projecten wind-, water- en luchtdicht opleveren.

Medewerkers van Houtbouw ’t Zand zijn trots op de producten die zij gezamenlijk maken en waarderen de prettige sfeer en moderne schone werkomgeving.

Duurzaam, veilig en gezond, dat zijn de producten van Houtbouw ’t Zand en zo gaan wij ook om met onze medewerkers.

Wil jij ook deel uitmaken van het team van Houtbouw ’t Zand?
Bekijk onze vacatures!